Telefon : 0734402555

Politica privind confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal este dedicată în totalitate protejării confidențialității tuturor datelor cu caracter personal pe care le colectăm.
 CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 (Regulamentul General privind Protecția Datelor – GDPR): Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane, constituie și ele date cu caracter personal. Exemple de date cu caracter personal: nume și prenume, o adresă de domiciliu, o adresă de e-mail, cum ar fi: prenume.nume@societate.ro, un număr de act de identitate, date privind locația, o adresă de protocol de internet (IP), un identificator de modul cookie etc.

CE DATE COLECTĂM ȘI MODALITATEA DE COLECTARE ?

Datele pe care le transmiteți prin intermediul formularelor în format fizic sau digital, prin intermediul mesajelor e-mail transmise către noi sau în urma apelurilor telefonice.

CUM ȘI DE CE PRELUCRĂM ACESTE DATE

Orice operațiune sau set de operațiuni, care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.  Păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese. Pentru a răspunde unor cerințe legale aplicabile (în cazul angajaților, colaboratorilor).
 CUM PROTEJĂM ACESTE DATE

Datele personale sunt prelucrate în condiții de siguranță. Am luat măsuri tehnice și organizaționale adecvate, privind securitatea datelor, împotriva prelucrării sau a alterării neautorizate, împotriva pierderii sau a distrugerii, precum și împotriva dezvăluirii și a accesului neautorizat, la datele personale transmise, stocate sau prelucrate. Asigurăm integritatea, disponibilitatea, confidențialitatea și autenticitatea, în ceea ce privește datele cu caracter personal, utilizăm metode și tehnologii de securitate avansate, împreună cu politici aplicate salariaților și procedurilor de lucru, pentru a proteja prelucrarea datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale în vigoare. De asemenea, am implementat măsurile tehnice și organizaționale adecvate pentru a asigura că sunt prelucrate doar datele personale necesare, scopurilor specificate. Totuși, în ciuda eforturilor depuse pentru stocarea informațiilor colectate într-un mediu de operare sigur, care nu este disponibil publicului, nu putem garanta securitatea absolută a acestor informații în timpul transmiterii sau stocării în sistemele noastre. În caz de încălcare a securității care vă pune în pericol confidențialitatea sau informațiile personale, ne angajăm să vă informăm de aceste lucruri, fie prin intermediul website-ului www.consultantafirma.ro, fie prin alte metode de care dispunem (mesaje email, apeluri telefonice etc).
CARE SUNT DREPTURILE PE CARE LE AVEȚI: ACCES, RECTIFICARE, ȘTERGERE ȘI OBIECȚIE

Ne puteți contacta și vă vom informa cu privire la informațiile personale pe care le-am colectat și prelucrat, în legătură cu dumneavoastră și despre scopurile în care sunt utilizate aceste date. Aveți dreptul să corectați orice informații personale incorecte, incomplete, învechite sau inutile stocate în legătură cu dumneavoastră, contactându-ne. Puteți contesta anumite utilizări ale informațiilor personale, dacă aceste date sunt prelucrate în alte scopuri decât, scopurile necesare pentru îndeplinirea serviciilor noastre sau pentru respectarea unei obligații legale. De asemenea, puteți contesta orice prelucrare ulterioară a informațiilor personale, după acordul prealabil dat. Dacă vă opuneți procesării ulterioare a informațiilor personale, acest lucru poate duce la mai puține posibilități de a utiliza serviciile noastre.  De asemenea, ne puteți solicita să ștergem informațiile personale ale dumneavoastră, din sistemele noastre. Vom respecta această solicitare, dacă nu avem un motiv legitim pentru a nu șterge datele. După ștergerea datelor, există posibilitatea de a nu putea șterge imediat, toate copiile reziduale din toate sistemele noastre. Aceste copii vor fi eliminate cât mai repede posibil. Ne puteți solicita să restricționăm prelucrarea anumitor informații personale, însă acest lucru poate conduce la mai puține posibilități de a beneficia de serviciile oferite.  Aveți dreptul să primiți informațiile personale furnizate de dvs. într-un format structurat și utilizat în mod obișnuit.

CUM VĂ PUTEȚI EXERCITA ACESTE DREPTURI

Aceste drepturi pot fi exercitate prin trimiterea unei cereri fizice sau prin intermediul unui e-mail, la adresele de mai jos. Cererea trebuie să conțină minim următoarele informații: numele, numărul de telefon și conținutul cererii. Putem solicita furnizarea de informații suplimentare necesare, pentru a vă confirma identitatea. Putem respinge cererile care sunt repetitive nejustificat, excesive sau vădit nefondate. În cazul în care considerați că activitățile noastre de prelucrare a informațiilor personale nu respectă legislația aplicabilă în materie de protecție a datelor, se poate depune o plângere la: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal : B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România www.dataprotection.ro

 

COOKIE-URILE

 

Pentru a asigura buna funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul tău mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri.

Ce se înțelege prin cookie-uri?

Cookie-ul este un fişier text de mici dimensiuni pe care un site îl salvează în calculatorul sau dispozitivul tău mobil atunci când îl vizitezi. Datorită cookie-urilor, site-ul reţine, pe o perioadă de timp, acţiunile şi preferinţele tale (login, limbă, dimensiunea caracterelor şi alte preferinţe de afişare). Astfel nu mai trebuie să le reintroduci ori de câte ori revii la site sau navigi de pe o pagină pe alta.

Cum folosim cookie-urile?

www.consultantafirma.ro funcționează pe WordPress, un software open-source care folosește cookie-uri temporare. Acestea se șterg la părăsirea site-ului sau după cel mult 30 de minute.

Pentru a măsura traficul de vizitatori sau pentru a determina popularitatea produselor folosim Google Analytics. Acesta stochează fișiere de tip cookie atunci când vizitezi www.consultantafirma.ro, însă nu și date confidențiale (nume, adresă etc.).

Cum poţi controla cookie-urile?

Puteţi controla şi/sau şterge cookie-urile după cum doriţi – pentru detalii, consultaţi site-ul aboutcookies.org. Puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browserelor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceţi acest lucru, este posibil să fiţi nevoit să setaţi manual unele preferinţe, de fiecare dată când vizitaţi site-ul www.consultantafirma.ro.

CASA DE CONSULTANTA PAPU & ASOCIATII SRL

J18/595/2013 ; CUI:32520192

contact@consultantafirma.ro

Tel 0756830732