Infiintare Firma

Te-ai hotarat sa-ti infiintezi propria firma ?

Dar nu stii de unde sa incepi,care este procedura,cum sa completezi formularele si de ce acte ai nevoie pentru a depune dosarul de infiintare la Registrul Comertului ?
CASA DE CONSULTANTA PAPU & ASOCIATII  iti vine in ajutor !
Acum,din fata calculatorului,in orice localitate din tara sau strainatate te-ai afla,doar cu cateva click-uri poti obtine ,cu ajutorul nostru,toate actele de care ai nevoie pentru a-ti inregistra firma la ORC . Noi iti redactam toate actele de care ai nevoie si iti vom trimite urgent prin posta electronica ( email) sau prin posta rapida (curieri ) dosarul complet,tu trebuie doar sa te prezinti cu acesta la Registrul Comertului .

Mai mult  , daca nu ai timp , depunem noi dosarul in locul tau , scapandu-te de stat la cozile de acolo. Mai stai pe ganduri…CONTACTEAZA-NE ACUM !

 

Consultantii nostri va ofera consultanta prealabila prin telefon sau email (explicarea detaliata a procedurii de constituire,alegere coduri CAEN si alegere tip de impozitare).

Va aratam pasii de urmat pentru a definitiva inmatricularea firmei dumneavoastra la Registrul Comertului si va consiliem prin intermediul e-mail-ului si a telefonului cu privire la orice problema referitoare la infiintarea firmei.

Important ! Consultanta este gratuita daca infiintati firma cu noi .

 

Intocmirea dosarului de catre noi presupune conceperea si redactarea urmatoarelor documente :

  • Redactarea actului constitutiv;
  • Redactarea actului de sediu social (contract de comodat );
  • Intocmirea cererii de inregistrare a persoanei juridice;
  • Intocmirea documentatiei de autorizare la O.R.C si a vectorului fiscal;

Indosarierea tuturor actelor necesare constituirii si predarea dosarului complet; ( in cazul in care doriti sa depuneti personal dosarul pentru infiintare firma la ORC; predarea se face prin serviciu de curierat rapid sau trimitere documentatie completa prin email)

 

Pe baza unei imputernicire de substituire ( adica o procura incheiata in fata notarului ) va reprezentam interesele atat la banca -pentru depunerea capitalului social cat si in fata functionarilor de la Registrul Comertului unde vom sustine si depune Dosarul de Infiintare  .

Daca ai nevoie de consultanta pentru afacerea ta sau doresti sa afli mai multe despre serviciile noastre, te rugam sa folosesti formularul CERERE OFERTA sau contacteaza-ne pe MOBIL la 0756830732.

 Succesul nostru depinde de succesul tău . Scopul nostru este de a înțelege cu adevărat problemele afacerii tale și de a obține rezultate simple în aceste vremuri complexe. Ușa noastra este mereu deschisă