Despre noi

Papu &  Asociatii

Suntem o firma de consultanta legala si de afaceri. Solutionam probleme de afaceri și nu doar cele pur legale. Accentul nostru este pus pe furnizarea de servicii suport pentru firme mici si mijlocii într-o epocă digitală. Am implementat o abordare sistematică ce include consultanta specializata online și servicii complete pentru a oferi clienților rezolvarea problemelor intr-un timp cat mai scurt.  Succesul nostru depinde de succesul tău.  Scopul nostru este de a înțelege cu adevărat problemele afacerii tale și de a obține rezultate simple în aceste vremuri complexe. Ușa noastra este mereu deschisă

   Cine suntem ?

Suntem o firma de consultanta legala si de afaceri care ofera consultanta si servicii pentru societati comerciale in relatia cu Oficiul Registrului Comertului , de la infiintare , modificari ulterioare si pana la radiere .

  Ce facem ?

Te ajutam sa inregistrezi firma ta noua la Registrul Comertului si iti oferim suport pentru inscrierea de mentiuni cu privire la puncte de lucru,modificare firma, suspendare – reactivare activitate , radiere – dizolvare firma , etc.

    Cum facem ?

Știm că timpul tau este prețios, de aceea iti oferim atat consultanta online cat si servicii de infiintare sau modificare firma in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret , depunand actele necesare online , fara deplasarea ta la ORC.

De ce noi ?

 Solutionam probleme de afaceri și nu doar cele pur legale. Accentul nostru este pus pe furnizarea de servicii suport pentru firme mici si mijlocii într-o epocă digitală .

 Am implementat o abordare sistematică ce include consultanta specializata online și servicii complete pentru a oferi clienților rezolvarea problemelor intr-un timp cat mai scurt .

 Succesul nostru depinde de succesul tău . Scopul nostru este de a înțelege cu adevărat problemele afacerii tale și de a obține rezultate simple în aceste vremuri complexe. Ușa noastra este mereu deschisă .Ne adresam atat celor care sunt la inceput de drum si care vor sa isi deschida o firma,dar cat si si celor care au deja o afacere care impune noi perspective de dezvoltare.

ECHIPA NOASTRA. Este alcatuita din consultanti cu experienta al carei scop este sa va ofere servicii de calitate ,rapide si cu un bun raport calitate-pret, acest lucru fiind evidentiat si de numarul mare de clienti care au lucrat si continua sa lucreze cu consultantii nostri.

ETICA PROFESIONALA. Suntem constienti ca succesul nostru este strans legat de succesul clientilor nostrii; relatiile noastre de afaceri au o abordare corecta si onesta si nu suporta rabat de la etica profesionala.
OBIECTIVUL NOSTRU. Este sa devenim furnizorul dvs preferat si de incredere pentru servicii de consultanta comerciala si de afaceri si tot ceea ce este conectat de aceste domenii.
Biroul nostru de consultanta ofera  servicii de calitate ,rapide si cu un bun raport calitate-pret, acest lucru fiind evidentiat si de numarul mare de clienti care au lucrat si continua sa lucreze cu consultantii nostri.

Succesul nostru este strans legat de succesul clientilor nostri Relatiile noastre de afaceri au o abordare corecta si nu suporta rabat de la etica profesionala.Te asiguram ca vom fi langa tine atunci cand ai nevoie de  cunostintele noastre pe care le vom pune in valoare pentru ca tu sa fi mereu informat corect si pentru ca firma ta sa isi desfasoare activitatea in legalitate..

FIRMA RECRUTARE SI PLASARE FORTA DE MUNCA – AUSTRIA

O firma foarte serioasa,care trateaza clientii cu respect,o firma de la care am primit cele mai rapide raspunsuri la orice nelamurire si cel mai mare ajutor . Va multumesc.

Mihaela F – Austria FIRMA RECRUTARE SI PLASARE FORTA DE MUNCA – AUSTRIA

FIRMA IMPORT EXPORT FRUCTE – ITALIA

Felicitari pentru seriozitatea si profesionalismul cu care lucrati alaturi de noi. Vreau sa-mi exprim multumirile intregii echipe, sunt profesionisti, rapizi si nu in ultimul rand amabili.. Va multumesc.

Luigi G – Italia

FIRMA CONSTRUCTII INDUSTRIALE – FRANTA

Sunteti o echipa exemplara in domeniul consultantei si apreciez modul profesionist si prietenos in care ati relationat cu noi.Felicitari!

Adrian T – Franta

[/row]

ECHIPA

Minel
Coordonator departament Consultanta Juridica si de Afaceri

Nonica
TitleCoordonator departament Consultanta in Management

Stela
Coordonator departament Consultanta imobiliara