Consultanta

 

Servicii de consultanta specializata !

CONSULTANTA PRIN E-MAIL

Va asigura  obtinerea unor raspunsuri rapide si profesioniste la problemele Dvs.

 

Aveți nevoie de consultații  prompte și profesionale?

Atunci serviciul “Consultanta Online” este pentru Dvs.

“Consultanta Online” a fost creat pentru a veni în sprijinul oricărei persoane cu soluții corecte, prompte, adaptate fiecărui caz în parte.

Pentru a primi răspunsul de la echipa noastră de juriști, vă rugăm să expediaţi mesajul/întrebarea Dvs. accesând pagina CONSULTANTA ONLINE.

Biroul nostru  de consultanta va permite obtinerea unor raspunsuri rapide si profesioniste la problemele Dvs. princonsultanta online. Raspunsurile la problemele Dvs. sunt redactate de juristii nostri, exclusiv pe baza informatiilor furnizate.

Consultanta de specialitate , solicitata prin aplicatia online poate fi gratuita sau platita. Consultanta gratuita este orientativa si se acorda problemelor de complexitate moderata. Pentru problemele cu nivel mare de complexitate, va fi necesara achitarea unui onorariu, calculat in functie de dificultatea problemei.

In aceasta situatie, se va incheia un contract de consultanta in afaceri, cu toate drepturile si obligatiile derivate din acesta.

Consultanta platita beneficiaza de prioritate si are un nivel maxim de acuratete in redactarea raspunsului.

Va rugam sa aveti in vedere ca raspunsul se transmite catre adresa de e-mail pe care o furnizati in aplicatie. In cazul in care au trecut mai mult de 6 de ore de la transmiterea problemei si nu ati primit un raspuns, este posibil ca adresa de e-mail pe care ati utilizat-o sa nu fie valida.

Te asiguram ca vom fi langa tine atunci cand ai nevoie de experienta si cunostintele noastre pe care le vom pune in valoare pentru ca tu sa fi mereu informat corect si pentru ca firma ta sa isi desfasoare activitatea in legalitate..